Oruç'tan Beton Santralı Sahibı Ali Kalla‘ya Açık Mektup

SAMANDAĞ 17.04.2024 - 21:58, Güncelleme: 17.04.2024 - 21:58 1981 kez okundu.

Oruç'tan Beton Santralı Sahibı Ali Kalla‘ya Açık Mektup

Oruç'tan Beton Santralı Sahibı Ali Kalla‘ya Açık Mektup Beton Santrali İstemiyoruz Platformu adına gazetemize açıklamada bulunan Mevlüt Oruç Samandağ'da kurulan beton santrali sahibi Ali Kalla'ya açık mektup yazdığını belirtti. Oruç, mektubunda şu ifadelere yer verdi: "Ali bey, Atatürk Mah. ve Yeşilada Mah. arasında Meryem Karaçaylı İlköğretim okuluna yakın bir yerde kurduğunuz Beton santralini çalıştırma isteğinizden en kısa zamanda vazgeçmenizi bekliyoruz. Bu beklentimiz keyfi, kişisel bir istek değil, bilakis insanlarımız, çocuklarımız ve tabiatımız için hayati bir meseledir. Tozların akciğerde birikmesiyle sebep olacağı hastalıkları İlaçlarla yada amaliyatlarla tedavi etmek imkansızdır. Tarımla uğraşanlar büyük zararlara uğrayacak çevremizdeki bitki örtüsü de çok kötü etkilenecek. Çevre yoluna yakın olması sebebiyle kazalar çoğalacak. İşte bu nedenle karşı çıkıyoruz. Bizim karşı çıkışımız bir ölçüde sizin iyiliğinizedir. Karşı çıkmayıp engellemezsek illerde vuku bulacak ölümlerden , hastalık yada tarımsal kayıplar nedeniyle kendinizi hep mahkemelerde bulacaktınız. Oldu bittiye getirmek istediğinizden vazgeçmezseniz, bu durum çocuklar ve tabiat için vicdan sahibi ve duyarlı Samandağlılarla yalnız kalmaz gerektiğinde Türkiyenin gündemine taşıma kararlılığını da gösteririz. Yasaların tanıdığı haklarımızı kullanarak işletmenizin faaliyetlerini engelleme kararlığındayız. Gelin bir an önce vazgeçin. Beton Santrali İstemiyoruz Platformu"
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sovtna.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.